Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contactgegevens

BeeJaysFashionschool
Lyonpad 19
2711 CG Zoetermeer

  • 06 41 78 26 69
  • info@beejaysfashionschool.nl

Routebeschrijving

De ingang van het Lyonpad 19, Zoetermeer ligt aan de voorzijde aan de sloot.

De gemeente heeft als voorlopige oplossing een grote parkeerplaats gemaakt achter het restaurant El Pueblo (via de navigatie te bereiken op Leidsewallen 36 – 37, Zoetermeer) op het terrein waar voorheen de school de Horzion-Vlaswiek stond. Je kunt hier overdag 3 uur parkeren met een blauwe parkeerkaart. Na 18.00 uur is het plaatsen van de blauwe parkeerkaart niet nodig.

De parkeerplaats is te bereiken via de Osylaan- Leidsewallen of via de Delftsewallen Wanneer je via de Delftsewallen komt steek je de Dorpsstraat over en vind je aan de rechterzijde de Aldi en links het restaurant El Pueblo.

Wanneer je het parkeerterrein op rijdt ga je naar rechts en zet je de auto zo ver mogelijk.

naar rechts. Via het looppad langs Creme de la creme (schoonheidssalon) kom je bij het eerste houten bruggetje, deze steek je over waarna je naar links gaat. Bij het eerstvolgende bruggetje naar links en over het bruggetje heen meteen naar rechts, dit is de voorkant van het Lyonpad.

Achter mijn woning moet men overdag door de weeks, op koopavonden en in het weekend overdag betaald parkeren. (via de navigatie te bereiken op Bordeauxstraat 49, Zoetermeer ) Na zes uur ‘s avonds is het gratis parkeren.

Via het looppad tussen het Marseillepad en Lyonpad kan je dan naar de voorkant lopen en kom je op het Lyonpad terecht.

Het is ook mogelijk om op de du Meelaan, vlak voor het kruispunt met de Osylaan je auto te parkeren. Je moet dan het Stadspark Palenstein door om op het Lyonpad te komen.